Αρχική
Χάρτης
Επικοινωνία
 
Παραγγελίες - Επικοινωνία
Τηλ. 2310540847 / Fax.2310536195
Κατάστημα Θεσσαλονίκης
Δωδεκανήσου 10Α: Τ./ F. 2310547496
Κατάστημα Κομοτηνής
Πλ. Ειρήνης 57: Τ. 2531022076
e-mail:
info@vasilikos.com.gr
Greek
English
 Αναζήτηση


Για επιστροφή στην αναζήτηση πατήστε GO
 
 Προϊόντα ανά Κατασκευαστή (Μάρκα)
 Ολα τα προϊόντα
 Είσοδος χρήστη
 ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΧΟΝΔΡΙΚΗΣ
Είστε επαγγελματίας και θέλετε συνεργασία;
Επικοινωνήστε μαζί μας για να λάβετε ειδικό κωδικό πρόσβασης στην b2b ιστοσελίδα μας.

Business to Business
http://www.vasilikos-import.gr/
 
ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ
 
 
Πανελλαδικές Χρεώσεις


+3,50 € για προ-πληρωμένες παραγγελίες με βάρος έως και 3 κιλά.


+4,90 € για αντικαταβολές με βάρος έως και 3 κιλά.

ΔΩΡΕΑΝ

μεταφορικά για παραγγελίες πάνω από 70,00 €

* Μεγάλα ή ακανόνιστου μεγέθους δέματα έχουν ειδικές χρεώσεις και πρέπει να προηγείται συνεννόηση.
 
Τρόποι Πληρωμής 
1ος Αντικαταβολή
Ο πιό συνηθισμένος τρόπος πληρωμής είναι αυτός της Αντικαταβολής. Κάνετε την παραγγελία σας On-Line ή Τηλεφωνικά και πληρώνετε με την παραλαβή του δέματος στον υπάλληλο της courier.

2ος Με την Πιστωτική σας Κάρτα 
(on-line)

Όλες οι συναλλαγές γίνονται μέσα στο ασφαλές περιβάλλον του DELTA PAY της
ALPHA BANK που είναι η Τράπεζα που
συνεργαζόμαστε. Προσφέρουμε την δυνατότητα πληρωμής μέχρι 12  Άτοκες Δόσεις για τις περισσότερες πιστωτικές κάρτες.

 

3ος PAYPAL
Χρησιμοποιώντας την πιστωτική σας κάρτα μέσω του παγκοσμίως γνωστού συστήματος μεταβίβασης πληρωμών


4ος Με κατάθεση σε έναν από τους Τραπεζικούς μας λογαριασμούς.

Alpha Bank..........701002002010206
IBAN...GR5401407010701002002010206

Εθνική.................21444077172
IBAN...GR53 0110 2140 0000 2144 4077 172

Πειραιώς..............5211021423539
IBAN...GR7901722110005211021423539


Eurobank......00260206170201649297
IBAN...GR6402602060000170201649297


 
Τρόποι Αποστολής 
Κύριος Τρόπος απστολής των Αντικαταβολών

Αποστέλλουμε την παραγγελία σας με τα 
ΕΛΤΑ courier 
http://www.elta-courier.gr/
  
    Ανιχνευτές Μετάλλων - ΕΡΩΤΗΣΗ Νο.1

 

Ποιο είναι το μέγιστο βάθος ανίχνευσης;

Ποιο είναι το μέγιστο βάθος ανίχνευσης; Αυτή είναι η ερώτηση που υποβάλλουν συχνότερα όσοι ενδιαφέρονται να αποκτήσουν έναν ανιχνευτή μετάλλων. Ορισμένες φορές φαίνεται σαν να είναι το μόνο που τους ενδιαφέρει.

Είναι φυσικό για κάποιον να πιστεύει ότι ένας κατασκευαστής θα είναι σε θέση να προβλέψει με ακρίβεια το μέγιστο βάθος στο οποίο ένας συγκεκριμένος ανιχνευτής θεωρείται ότι μπορεί να εντοπίσει ένα νόμισμα, ένα κόσμημα ή οτιδήποτε άλλο.

Ωστόσο, η μόνη ειλικρινής απάντηση στην ερώτηση «Ποιο είναι το μέγιστο βάθος ανίχνευσης;» είναι ……………Εξαρτάται!

Από ποιους παράγοντες εξαρτάται; Από δεκάδες ……….…και για να ονομάσουμε ορισμένους από αυτούς:

·Το ίδιο το αντικείμενο

·Τον χρόνο κατά τον οποίο είναι θαμμένο

·Την θέση στην οποία βρίσκεται

·Τα μεταλλικά στοιχεία του εδάφους

·Την υγρασία του εδάφους

·Τον καιρό

·Άλλες περιβαλλοντικές συνθήκες

·Την ικανότητα του χρήστη

·Την ποιότητα των ακουστικών που χρησιμοποιεί

·… ή δεν χρησιμοποιεί

·τον τύπο του δίσκου

·και πάνω απ’όλα…

Την ποιότητα του ανιχνευτή και το κατά πόσον πρόκειται για ανιχνευτή που απαιτεί περίπλοκο χειρισμό. Οι βετεράνοι στους ανιχνευτές μετάλλων γνωρίζουν ότι εάν αλλάξει έστω και ένας από τους δεκάδες παράγοντες που αναφέραμε, ο Ανιχνευτής (Χ) θα μπορέσει να ανιχνεύσει σε μεγαλύτερο βάθος απ’ ότι ο Ανιχνευτής (Ψ) υπό αυτές τις συγκεκριμένες συνθήκες.

Συμφωνούν ακόμη ότι οι ανιχνευτές Garrett φθάνουν σε μεγαλύτερο βάθος σε οποιεσδήποτε συνθήκες και σε οποιοδήποτε έδαφος. Ο Charles Garrett απέδειξε αυτή την άποψη διεξάγοντας διάφορα τεστ με όλα τα είδη ανιχνευτών που υπάρχουν και το συμπέρασμα ήταν ότι «οι ανιχνευτές Garrett είναι φτιαγμένοι για να ανιχνεύουν σε μεγαλύτερο βάθος».

Η πρόκληση με την οποία είναι αντιμέτωπη η Garrett είναι να κατασκευάσει ανιχνευτές οι οποίοι θα ανιχνεύουν σε μεγαλύτερο βάθος και θα έχουν την καλύτερη επίδοση σε διαφορετικές συνθήκες υπό τις οποίες είναι δυνατόν να λειτουργήσει τέτοιος εξοπλισμός. Οι ανιχνευτές αυτοί πρέπει να φθάσουν στο μέγιστο βάθος παρόλο που χρησιμοποιούνται από αμέτρητα άτομα με διαφορετική ικανότητα και εμπειρία όσον αφορά τον χειρισμό τους και ενώ θα ψάχνουν για αμέτρητα διαφορετικά αντικείμενα τα οποία βρίσκονται θαμμένα σε τελείως διαφορετικά εδάφη. Μία εκπληκτική πρόκληση, την οποία η Garrett δέχεται μετά χαράς.

Καταρχήν, η εμπειρία των ανθρώπων που συνιστούν την ομάδα Garrett είναι ένα από τα σημαντικότερα προσόντα μας, εάν αναλογιστούμε ότι ο μέσος υπάλληλος της εταιρείας σχεδιάζει ή κατασκευάζει ανιχνευτές Garrett για περισσότερο από 10 χρόνια. Ο αρχιμηχανικός της Garrett εργάζεται για την εταιρεία εδώ και 30 περίπου χρόνια.

Ναι, οι άνθρωποι της Garrett γνωρίζουν πώς να κατασκευάζουν ανιχνευτές με ποιότητα και πώς να εξασφαλίζουν σέρβις μετά την πώληση.

Εκτός της ικανότητας του ατόμου που χειρίζεται τον ανιχνευτή, ο σημαντικότερος παράγοντας που επηρεάζει το βάθος ανίχνευσης είναι η κατάσταση του εδάφους. Η σύστασή του μπορεί να ποικίλλει ανάμεσα σε εδάφη τα οποία ουσιαστικά δεν περιέχουν μεταλλικά στοιχεία έως εδάφη τα οποία περιέχουν μεγάλο ποσοστό μεταλλικών στοιχείων στα οποία ακόμη και ένα νόμισμα το οποίο βρίσκεται στην επιφάνεια είναι αδύνατον να ανιχνευθεί. Μεταξύ των δύο ακραίων αυτών καταστάσεων, υπάρχουν εδάφη τα οποία ανάλογα με την σύστασή τους μπορεί να μειώσουν το βάθος ανίχνευσης κατά 10 με 90%.

Ευτυχώς, τα περισσότερα εδάφη προσφέρονται για ανίχνευση. Η Garrett γνωρίζει πώς να κατασκευάζει κυκλώματα τα οποία τα καταφέρνουν ακόμη και στις πιο ακραίες καταστάσεις όσον αφορά την σύσταση του εδάφους.

Υπάρχουν ρυθμίσεις οι οποίες δίνουν την δυνατότητα στον ανιχνευτή να «εκμηδενίσει» την επίδραση των μεταλλικών στοιχείων σε οποιοδήποτε χώρο και αν χρησιμοποιηθεί αυτός.

Οι ανιχνευτές μπορεί να έχουν «καταπληκτική» απόδοση σε ορισμένα εδάφη. Ωστόσο, αυτοί οι ίδιοι ανιχνευτές χάνουν την απόδοσή τους σε άλλες περιοχές με διαφορετική σύσταση του εδάφους. Στόχος της Garrett είναι να σχεδιάσει, να κατασκευάσει και να αποδείξει ότι οι ανιχνευτές της μπορούν να ανιχνεύουν στο μεγαλύτερο δυνατόν βάθος σε ένα μεγάλο εύρος εδαφικών συνθηκών.

Οι ανιχνευτές Garrett ανιχνεύουν σε μεγαλύτερο βάθος σε σχέση με οποιονδήποτε άλλο ανιχνευτή τουλάχιστον σε 75% των δοκιμών που πραγματοποιήθηκαν με διάφορα νομίσματα/ κειμήλια/ έργα τέχνης και σε διάφορα εδάφη. Ο Charles Garrett αποδεικνύει συνεχώς ότι οι ανιχνευτές Garrett φθάνουν στο μεγαλύτερο βάθος υποβάλλοντάς τους σε συγκριτικά τεστ με άλλους ανιχνευτές!

Η Garrett προκαλεί οποιονδήποτε άλλο κατασκευαστή να κάνει το ίδιο!

Ο Πολλαπλασιαστής Βάθους Προσφέρει Ακόμη μεγαλύτερο Βάθος Ανίχνευσης!

Ο Πολλαπλασιαστής Βάθους Treasure Hound CX της Garrett, ένας δίσκος δύο πλαισίων, έχει σχεδιαστεί για να ανιχνεύει μεγάλα αντικείμενα και προσφέρει το μεγαλύτερο δυνατό βάθος ανίχνευσης που μπορεί να επιτευχθεί με ανιχνευτή μετάλλων. Αυτό το σημαντικό αξεσουάρ το οποίο μπορεί εύκολα να προστεθεί στους ανιχνευτές Garrett CX και CX III ανιχνεύει αντικείμενα μεγέθους που φθάνει το ένα τέταρτο του μεγέθους ενός κοντέινερ. Αποδείχθηκε ότι ο ανιχνευτής CX με την χρήση του Treasure Hound CX μπορεί να ανιχνεύσει ένα μεγάλο αντικείμενο δυο με τρεις φορές βαθύτερα απ΄ότι ο ίδιος ανιχνευτής με δίσκο 12 ιντσών.

Τώρα έχετε στην διάθεσή σας και τον Treasure Hound με Eagle Eye Pinpointing για τον ανιχνευτή GTI 2500. Όπως και το Treasure Hound CX, ανιχνεύει σε βάθος το οποίο δεν είχατε καν φανταστεί.

   Επιστροφή    Αρχή σελίδας   Αποστολή σελίδας    Eκτύπωση σελίδας   
 
  ΕΙΣΑΓΩΓΕΣ - ΕΜΠΟΡΙΑ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΕΣ ΧΟΝΔΡΙΚΗ - ΛΙΑΝΙΚΗ
Δωδεκανήσου 10Α, Τηλ & Fax +302310 540847
 email: info@vasilikos.com.gr
Όροι χρήσης | Προσωπικά δεδομένα
Site Powered by Go|Digital.Store